Category Archives: Lajme dhe Evente

14 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2108 testime, 505 të shëruar, 661 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe ...

Më shumë
13 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2501 testime, 300 të shëruar, 788 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Më shumë
13 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2734 testime, 384 të shëruar, 879 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Më shumë
11 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2604 testime, 527 të shëruar, 802 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe të ...

Më shumë
11 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2714  testime, 537 të shëruar, 873 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe ...

Më shumë
09 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2620 testime, 545 të shëruar, 752 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe të ...

Më shumë
08 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2532 testime, 347 të shëruar, 753 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Më shumë
07 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1963 testime, 563 të shëruar, 695 raste të reja dhe 17 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën për respektimin ...

Më shumë
06 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2374 testime, 331 të shëruar, 840 raste të reja dhe 16 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën për respektimin ...

Më shumë
05 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2308 testime, 312 të shëruar, 846 raste të reja dhe 19 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë u bën apel qytetarë të mos e ulin vigjilencën për respektimin e rregullave të distancës, ...

Më shumë