Category Archives: Ishp

25 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 690 testime, 46 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
24 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 904 testime, 58 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 20 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
23 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 623 testime, 17 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 37 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
22 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 445 testime, 26 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
21 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 973 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 703 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 66 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 920 testime, 42 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 904 testime, 44 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 618 testime, 67 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 27 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 453 testime, 6 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 78 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë