Category Archives: Ishp

15 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 511 testime, 92 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 56 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 453 testime, 83 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 114 testime, 7 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 407 testime, 41 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 28 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
11 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 500 testime, 52 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 20 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
10 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 582 testime, 55 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 76 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
09 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 485 testime, 65 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 539 testime, 50 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 39 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 555 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 71 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 188 testime, 12 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 21 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë