Author Archives: admin

21 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 973 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 703 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 66 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 920 testime, 42 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 904 testime, 44 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 618 testime, 67 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 27 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 453 testime, 6 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 78 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 341 testime, 41 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 31 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 846 testime, 40 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 14 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 871 testime, 49 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 31 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 820 testime, 45 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë