Author Archives: admin

26 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1889 testime, 391 të shëruar, 375 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë me familjen ...

Më shumë
25 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2184 testime, 514 të shëruar, 553 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë me familjen ...

Më shumë
24 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2198 testime, 477 të shëruar, 510 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë ...

Më shumë
23 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2210 testime, 550 të shëruar, 503 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Më shumë
22 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/22 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2420 testime, 497 të shëruar, 389 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të kufizojnë kontaktet me të tjerët, të qëndrojnë ...

Më shumë
21 Dec
0

Hapen 6 pika testimi të shpejtë në Tiranë, Manastirliu: Rrisim kapacitetet e testimit, mjeku i familjes rezervon testimin e shpejtë

21 Dhjetor, Tiranë- Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, nga Qendra Shëndetësore Nr.9, ka bërë me dije se testimi i shpejtë ka nisur në 6 pika në Qendra Shëndetësore në Tiranë dhe rezervimi për kryerjen e tyre tashmë ...

Më shumë
21 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1908 testime, 631 të shëruar, 422 raste të reja dhe 10 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të mos ...

Më shumë
20 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1927 testime, 290 të shëruar, 461 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të mos ...

Më shumë
19 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2276 testime, 405 të shëruar, 538 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të ...

Më shumë
19 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2615 testime, 528 të shëruar, 580 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të ...

Më shumë