Author Archives: admin

17 Jun
0

16 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

16 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (16.06.2020) janë testuar 21177  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1672 raste të konfirmuara 37 ...

Më shumë
16 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja në 24 orët e fundit, një humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon të respektohen masat e vendosura. Mbajtja e ...

Më shumë
15 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 69 raste të reja në 24 orët e fundit 11 të shëruar, mes tyre dy janë personel shëndetësor. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale I bën thirrje bizneseve ...

Më shumë
15 Jun
0

14 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

14 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (14.06.2020) janë testuar 20494  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1521 raste të konfirmuara 36 ...

Më shumë
12 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 31 raste të reja dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Një humbje jete në 24 orët e fundit. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Më shumë
11 Jun
0

10 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

10 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (10.06.2020) janë testuar 19271  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1341 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
10 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 42 raste të reja, shkon në 1341 numri i të prekurve   Sot dita me numrin më të lartë të rasteve të reja. Të shëruar 20 qytetarë ...

Më shumë
10 Jun
0

9 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19  

9 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (09.06.2020) janë testuar 16716  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1299 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
09 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 9 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 9 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 36 raste të reja, shkon në 1299 numri i të prekurve   Sot dita me numrin më të lartë të rasteve të reja. Grumbullimet masive dhe ...

Më shumë
08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 17 raste të reja, shkon në 1263 numri i të prekurve   Tirana, Shkodra dhe Kruja kanë numrin më të lartë të rasteve aktive në vend   ...

Më shumë