Author Archives: admin

17 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,419 testime, 300 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 934 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,478 testime, 361 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 1,090 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,789 testime, 449 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 884 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Feb
0

Dita e epilepsise, Te falim dashuri

EPILEPSIA               Më shumë se 50 milionë njerëz vuajnë nga epilepsia në të gjithë botën. Fjala “epilepsi” vjen nga greqishtja dhe do të thotë “i surprizuar, ose i kapur pa e pasur mendjen”. Të vuash nga epilepsia, do të ...

Më shumë
14 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2102 testime, 187 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 974 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1874 testime, 296 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 835 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2738 testime, 457 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 967 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
11 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2948 testime, 531 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 1333 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
10 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2962 testime, 604 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 1505 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
09 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3025 testime, 700 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 1048 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë