Author Archives: admin

06 Aug
0

Komunikimi i perditshem per COVID-19, 6 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 127 raste të reja, 6 humbje jete dhe 32 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u rikujton qytetarëve të konfirmuar pozitivë me Covid19 të zbatojnë detyrimin e karantinimit ...

Më shumë
06 Aug
0

5 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

5 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (5.08.2020) janë testuar 43 764 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5889​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
05 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 139 raste të reja, 6 humbje jete dhe 69 të shëruar në 24 orët e fundit    Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën epidemiologjike ...

Më shumë
04 Aug
0

4 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19

4 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (4.08.2020) janë testuar 43 203 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5750​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
04 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Gusht 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 130 raste të reja, 4 humbje jete dhe 23 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i kërkon qytetarëve qytetarëve të respektojnë masat e vendosura, ...

Më shumë
03 Aug
0

3 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19

3 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (3.08.2020) janë testuar 42 657 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5620​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
03 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 101 raste të reja, 6 humbje jete dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Java që sapo lamë, paraqiti nje shtim me 5.9% të numrit ...

Më shumë
03 Aug
0

2 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

2 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (2.08.2020) janë testuar 42 183  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 5519 raste të konfirmuara ...

Më shumë
01 Aug
0

1 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19

1 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (1.08.2020) janë testuar 41 709 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5396​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
01 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 120 raste të reja, 4 humbje jete në 24 orët e fundit Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Më shumë