Author Archives: admin

08 May
0

Koronavirusi i ri dhe masat ndaj tij

Klikoni në titull për të lexuar informacionin:  Pyetje dhe pergjigje te shpeshta: Virusi dhe semundja nga COVID-19 Koronavirusi, pyetje dhe pergjigje Masat kryesore që rekomandohen për parandalimin e infeksionit nga koronavirus Qëndroni të shëndetshëm gjatë udhëtimit Masat e marra deri tani ...

Më shumë
08 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 8 raste të reja, shkon në 850 numri i të prekurve   Mbi 10 mijë testime të kryera. Aktualisht nën 5% pozitiviteti i COVID-19 në vend   ...

Më shumë
08 May
0

7 Maj 2020/Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19  

7 Maj 2020/Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (07.05.2020) janë testuar 9806  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 842 raste të konfirmuara 31 pacientë ...

Më shumë
07 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 10 raste të reja, shkon në 842 numri i të prekurve   Të shëruar 605 qytetarë, 206 janë raste aktive. Zonat më të prekura janë Tirana, Kruja, ...

Më shumë
06 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 12 raste të reja, shkon në 832 numri i të prekurve   25 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 395 numri i të shëruarve ...

Më shumë
04 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Maj 2020   COVID-19, Ministria e Shëndetësisë: 8 raste të reja në 24 orët e fundit, java me nivelin më të ulët të rasteve pozitive që nga fillimi i epidemisë     Situata epidemiologjike ...

Më shumë
05 May
0

5 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

5 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (05.05.2020) janë testuar 9266  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 820 raste të konfirmuara 31 ...

Më shumë
03 May
0

3 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

3 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (03.05.2020) janë testuar 8856 raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 795 raste të konfirmuara 31 ...

Më shumë
19 Apr
0

COVID-19 në Shqipëri

Më shumë
02 May
0

2 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

2 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (02.05.2020) janë testuar 8669 raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 789 raste të konfirmuara 31 ...

Më shumë