Author Archives: admin

04 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6113 testime, 984 raste të reja, 4 humbje jete dhe 640 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5901 testime, 895 raste të reja, 3 humbje jete dhe 519 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5637 testime, 853 raste të reja, 4 humbje jete dhe 526 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
01 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5724 testime, 982 raste të reja, 3 humbje jete dhe 475 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
31 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,256 testime, 1054 raste të reja, 3 humbje jete dhe 469 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
30 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,532 testime, 486 raste të reja, 3 humbje jete dhe 207 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
29 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5460 testime, 768 raste të reja, 2 humbje jete dhe 402 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
27 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6184 testime, 921 raste të reja, 1 humbje jete dhe 290 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
26 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6619 testime, 888 raste të reja, 3 humbje jete dhe 274 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
25 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7725 testime, 844 raste të reja, 3 humbje jete dhe 204 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë