Author Archives: admin

09 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,928 testime, 222 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 493 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,317 testime, 346 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 566 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,793 testime, 393 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 539 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,440 testime, 172 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 190 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
05 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1796 testime, 328 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 383 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2623 testime, 357 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 469 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2506 testime, 406 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 484 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2503 testime, 466 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 524 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
01 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1513 testime, 228 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 594 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
30 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1400 testime, 195 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 557 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë