Author Archives: admin

09 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,729 testime, 1,207 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 147 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 8,327 testime, 1,801 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 303 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 8,105 testime, 1,781 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 278 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,812 testime, 1,648 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 309 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
05 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,694 testime, 1,236 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 329 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,166 testime, 801 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 351 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,487 testime, 335 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 115 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1150 testime, 179 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 213 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
01 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3068 testime, 482 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 311 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
31 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4485 testime, 708 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 293 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë