Author Archives: admin

20 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1161 testime, 71 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 47 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 650 testime, 15 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 84 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 772 testime, 16 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 32 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,228 testime, 42 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 18 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 666 testime, 33 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 42 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1045 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 56 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 907 testime, 56 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 36 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,110 testime, 48 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 877 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 63 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 545 testime, 17 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 37 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë