Author Archives: admin

09 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3393 testime, 770 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 621 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1961 testime, 230 qytetarë të infektuar, 11 humbje jete dhe 266 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2659 testime, 568 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 398 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3150 testime, 563 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 494 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
05 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3700 testime, 631 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 580 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3469 testime, 570 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 549 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4132 testime, 571 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 639 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3273 testime, 725 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 602 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1930 testime, 197 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 229 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,115 testime, 413 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 341 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë