Author Archives: admin

04 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4,471 testime, 65 raste të reja, dhe 35 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Më shumë
02 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3762 testime, 25 raste të reja, dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Më shumë
01 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2568 testime, 40 raste të reja, dhe 21 të shëruar në 24 orët e fundit Sot ka nisur muajini hapur i vaksinimit masiv për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e Shëndetësisë i ...

Më shumë
31 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3684 testime, 45 raste të reja dhe 17 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen ndaj Covid19, për të mbrojtur veten dhe njerëzit e ...

Më shumë
30 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4593 testime, 37 raste të reja, dhe 18 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen ndaj Covid19, për të mbrojtur veten dhe njerëzit e ...

Më shumë
29 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3025 testime, 47 raste të reja, dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen ndaj Covid19, për të mbrojtur veten dhe njerëzit e ...

Më shumë
29 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1 humbje jete, 3316 testime, 30 raste të reja dhe 8 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen ndaj Covid19, për të mbrojtur veten dhe njerëzit e ...

Më shumë
27 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3628 testime, 31 raste të reja dhe 14 të shëruar në 24 orët e fundit MSHMS apelon qytetarët të vaksinohen, për të frenuar përhapjen e varianteve të reja të Covid19. Vaksinat reduktojnë mundësinë ...

Më shumë
26 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2760 testime, 16 raste të reja dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga konfirmimi i qarkullimit të variantit Delta në Shqipëri, MSHMS apelon qytetarët të vaksinohen sa më parë, ...

Më shumë
25 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4078 testime, 22 raste të reja dhe 14 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga konfirmimi i qarkullimit të variantit Delta në Shqipëri, MSHMS apelon qytetarët të vaksinohen sa më parë, ...

Më shumë