Author Archives: admin

18 Mar
0

18 mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID-19

18 mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (18 Mars 2020) janë testuar 665 raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 59 raste të ...

Më shumë
18 Mar
0

Uji i pijshëm, kanalizimet, higjiena dhe administrimi i mbeturinave për virusin COVID – 19

    Uji i pijshëm, kanalizimet, higjiena dhe administrimi i mbeturinave për virusin COVID – 19 (Përmbledhje teknike, 3 mars 2020)   Në fund të vitit 2019, u shfaq një sëmundje akute e frymëmarrjes e njohur si koronavirusi i ri 2019 ...

Më shumë
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin /18 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 4 raste të reja me COVID, apel qytetarëve të zbatojnë masat e izolimit social   Eugena Tomini, përgjegjëse e departamentit të inteligjiencës epidemiologjike në ISHP   Ju informojmë për situatën e fundit të COVID-19 në Shqipëri. Mëngjesin ...

Më shumë
18 Mar
0

17 mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID-19

Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot janë testuar 605 raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 55 raste të konfirmuar 1 rast i vdekur Shpërndarja sipas rretheve të rasteve të konfirmuara me ...

Më shumë
17 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin COVID-19

Ministria e Shëndetësisë: Katër raste të reja me covid-19, 25 të shtruar në spitalin Infektiv   Përditësimi i situatës së përhapjes së COVID-19 në Shqipëri Dr. Silva Bino Përgjegjëse e departamentit të sëmundjeve infektive në ISHP   Sipas skenarit, pas ...

Më shumë
16 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 16 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 9 raste të reja me COVID-19, apel për qytetarët të bashkëpunojnë me stafet mjekësore   Zv/Ministrja Mira Rakacolli informon mbi situatën e COVID-19 në Shqipëri.   Në vijim të punës së kujdesshme dhe profesioniste të bërë nga ...

Më shumë
16 Mar
0

15 mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID-19

15 mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në 24 orët e fundit nga ana e Institutit të Shëndetit Publik në bashkëpunim me epidemiologët e Njësive Vendore të Kujdesit Shëndetësor, ka vazhduar ...

Më shumë
15 Mar
0

14 mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID-19

  Situata në vendin tonë (sipas MSHMS) Në 24 orët e fundit nga ana e Institutit të Shëndetit Publik në bashkëpunim me epidemiologët e Njësive Vendore të Kujdesit Shëndetësor, ka vazhduar pa u ndalur puna në terren, për identifikimin e ...

Më shumë
14 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 14 Mars 2020

COVID-19, Fico: Janë testuar 505 raste, 38 kanë rezultuar pozitivë   Përditësimi i të dhënave në lidhje me situatën e përhapjes së Coronavirusit në Shqipëri  Albana Fico Drejtore e IShP   Në 24 orët e fundit nga ana e Institutit të ...

Më shumë
13 Mar
0

13 mars 2020/ Informacion i i përditësuar për Kotonavirusin COVID-19

13 mars 2020/ Informacion i i përditësuar për Kotonavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në 24 orët e fundit në Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit Punlik, janë realizuar 159 testime të reja dhe kjo e ...

Më shumë