Author Archives: admin

19 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1128 të vaksinuar, 3848 testime, 930 të shëruar, 1071 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Më shumë
18 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 736 të vaksinuar, 3935 testime, 991 të shëruar, 1112 raste të reja dhe 17 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Më shumë
17 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 612 të vaksinuar, 3901 testime, 890 të shëruar, 1075 raste të reja dhe 18 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Më shumë
16 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3842 testime, 1058 të shëruar, 801 raste të reja dhe 15 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
15 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2698 testime, 972 të shëruar, 775 raste të reja dhe 12 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
14 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3885 testime, 781 të shëruar, 1088 raste të reja dhe 12 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
13 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3994 testime, 740 të shëruar, 1152 raste të reja dhe 12 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
12 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3982 testime, 881 të shëruar, 1059 raste të reja dhe 14 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
12 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4092 testime, 746 të shëruar, 1105 raste të reja dhe 14 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
10 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4083 testime, 683 të shëruar, 1143 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë