Author Archives: admin

04 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2144 testime, 4 të shëruar dhe 1 rast i ri në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
03 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3036 testime, 5 të shëruar dhe 8 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
02 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3513 testime, 4 të shëruar dhe 3 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
01 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4024 testime, 5 të shëruar dhe 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
30 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3138 testime, 7 të shëruar dhe 7 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
29 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3348 testime, 8 të shëruar dhe 1 rast i ri në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
29 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2954 testime, 4 të shëruar dhe 1 rast i ri në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
28 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2444 testime, 8 të shëruar dhe 3 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
26 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3853 testime, 7 të shëruar, 3 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
25 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2706 testime, 9 të shëruar dhe 7 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë