Author Archives: admin

21 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 647 testime, 22 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 35 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 864 testime, 48 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,145 testime, 79 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 104 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Mars 2022

OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,866 testime, 76 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 71 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,224 testime, 81 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 102 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1107 testime, 93 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 99 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 765 testime, 22 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 152 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 577 testime, 26 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 52 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 663 testime, 42 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 89 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1469 testime, 69 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 177 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë