Author Archives: admin

30 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2730 testime, 593 të shëruar, 304 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
29 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1893 testime, 568 të shëruar, 285 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
28 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2993 testime, 557 të shëruar, 493 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
27 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,827 të vaksinuar, 3070 testime, 550 të shëruar, 425 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
26 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2900 të vaksinuar, 3012 testime, 589 të shëruar, 449 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
26 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,356 të vaksinuar, 2794 testime, 567 të shëruar, 472 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,302 të vaksinuar, 2475 testime, 696 të shëruar, 448 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
23 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,461 të vaksinuar, 2174 testime, 651 të shëruar, 303 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
22 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1714 të vaksinuar, 1993 testime, 699 të shëruar, 344 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
21 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1685 të vaksinuar, 3487 testime, 522 të shëruar, 659 raste të reja dhe 4 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë