Author Archives: admin

28 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1028 të vaksinuar, 3805 testime, 804 të shëruar, 952 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
27 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1331 të vaksinuar, 3957 testime, 962 të shëruar, 986 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
26 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1001 të vaksinuar, 3689 testime, 849 të shëruar, 916 raste të reja dhe 20 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
25 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1031 të vaksinuar, 3691 testime, 849 të shëruar, 986 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
24 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1134 të vaksinuar, 3897 testime, 906 të shëruar, 1021 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
23 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1242 të vaksinuar, 3998 testime, 1085 të shëruar, 1021 raste të reja dhe 15 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
22 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 937 të vaksinuar, 3258 testime, 989 të shëruar, 1039 raste të reja dhe 15 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Më shumë
21 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 822 të vaksinuar, 4013 testime, 796 të shëruar, 1184 raste të reja dhe 13 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Më shumë
20 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 792 të vaksinuar, 3975 testime, 928 të shëruar, 1153 raste të reja dhe 17 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Më shumë
19 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1128 të vaksinuar, 3848 testime, 930 të shëruar, 1071 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Më shumë