Author Archives: admin

25 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 963 testime, 61 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 58 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1078 testime, 93 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 51 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 550 testime, 18 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 186 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
22 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 800 testime, 36 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 51 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
21 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 647 testime, 22 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 35 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 864 testime, 48 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,145 testime, 79 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 104 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Mars 2022

OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,866 testime, 76 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 71 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,224 testime, 81 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 102 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1107 testime, 93 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 99 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë