Category Archives: Lajme dhe Evente

12 May
0

12 Maj, Dita Ndërkombëtare e Infermierit

Aktivitet:   12 Maj, Dita Ndërkombëtare e Infermierit Sektori i Shëndetit Mendor në Departamentin e Promocionit Shëndetësor , Instituti i Shëndetit Publik, organizoi një aktivitet në kuadër të ditës Ndërkombëtare të Infermierit, 12 Maj.  Ky aktivitet u zhvillua me pedagog dhe ...

Më shumë
11 May
0

10 Maj, Dita Botёrore tё Promovimit tё Aktivitetit Fizik

  Nё kuadёr tё Ditёs Botёrore tё Promovimit tё Aktivitetit Fizik, datё 10 Maj 2016 ora 10, u organizua njё aktivitet tek Kodrat e Liqenit Artificial nё Tiranё.   Ky aktivitet u zhvillua nga Sektori i Stilit tё Jetёs (Departamenti ...

Më shumë
20 Apr
0

Aktivitet në kuadër të muajit të Ndërgjegjësimit për Autizmin

Aktivitet në kuadër të muajit të Ndërgjegjësimit për Autizmin Sektori i Shëndetit Mendor në Departamentit e Promocionit Shëndetësor, Instituti I Shëndetit Publik, organizoi një takim me stafet psikosocilae në DSHP-të e Shqipërisë. Ky takim u fokusua në Muajin e Sensibilizimit ...

Më shumë
17 Mar
0

Paraqitja e manualit të indikatorëve shëndetësore 15 Mars 2016

Paraqitja e manualit të indikatorëve shëndetësore 15 Mars 2016   Me datë 15 Mars 2016, në Tiranë u paraqit Manuali i Indikatorëve Shëndetësorë, dokument i cili u hartua në sajë të një pune intensive gjatë dy viteve të fundit sipas ...

Më shumë
03 Mar
0

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit Shqipëri-Kosovë në Shëndet Publik

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit Shqipëri-Kosovë në  Shëndet Publik    Më datë 2 Mars 2016, Instituti i Shëndetit Publik i Republikës së Shqipërisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Republikës së Kosovës lidhën një marrëveshje bashkëpunimi në fushën e ...

Më shumë
01 Mar
0

Çfarë duhet të bëjmë për një shëndet të mirë mendor?

Më shumë
01 Mar
0

Si mund të përmirësojmë iteligjencën emocionale të fëmijëve?

Më shumë
01 Mar
0

Gjashtë këshilla taktike për t’i rezistuar presionit të moshatarëve për përdorimin e drogave dhe alkoolit

Më shumë
12 Feb
0

Realizimi i aktiviteteve të planifikuara për Javën Europiane të Sensibilizimit kundër Kancerit të Qafës së Mitrës

Informacion Mbi realizimin e aktiviteteve të planifikuara për Javën Europiane të Sensibilizimit kundër Kancerit të Qafës së Mitrës, 24-30 janar 2016 Në kuadër të Javës Europiane të Sensibilizimit kundër Kancerit të Qafës së Mitrës, Departamenti i Promocionit në bashkëpunim edhe ...

Më shumë
15 Dec
0

PARANDALIMI I AKSIDENTEVE RRUGORE GJATË TEMPERATURAVE TË ULËTA.

Më shumë
891012