Author Archives: admin

19 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 595 testime, 139 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 26 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 482 testime, 129 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 18 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 556 testime, 115 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 21 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 464 testime, 113 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 49 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 464 testime, 113 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 49 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 511 testime, 92 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 56 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 453 testime, 83 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 114 testime, 7 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 407 testime, 41 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 28 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
11 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 500 testime, 52 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 20 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë