Search Results for: komunikimi

26 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 827 testime, 284 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 88 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
25 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1021 testime, 289 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 32 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
24 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Qershor 2022

Read More
23 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1035 testime, 271 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 73 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
22 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 957 testime, 277 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 61 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
21 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 805 testime, 219 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 75 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
20 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2022

Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, posaçërisht në këtë periudhë të rritjes së kontakteve, për shkak të lëvizjeve përgjatë sezonit veror. Çdo ...

Read More
20 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 165 testime, 35 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 141 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
19 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 595 testime, 139 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 26 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
18 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 482 testime, 129 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 18 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More