Search Results for: komunikimi

22 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1405 testime, 54 të shëruar, 302 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More
21 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1375 testime, 116 të shëruar, 297 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More
20 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1407 testime, 58 të shëruar, 301 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1407 ...

Read More
19 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1413 testime, 96 të shëruar, 295 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More
18 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1276 testime, 70 të shëruar, 281 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More
17 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1289 testime, 44 të shëruar, 273 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More
16 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1402 testime, 93 të shëruar, 289 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit. Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1402 ...

Read More
15 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1398 testime, 102 të shëruar, 257 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More
14 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1351 testime, 87 të shëruar, 203 raste të reja, 5 humbje jete në 24 orët e fundit     Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More
13 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1055 testime, 90 të shëruar, 182 raste të reja dhe 5 humbje jete     Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1055 testime në 24 ...

Read More