Search Results for: komunikimi

06 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,440 testime, 172 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 190 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
05 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1796 testime, 328 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 383 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
04 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2623 testime, 357 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 469 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
03 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2506 testime, 406 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 484 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
02 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2503 testime, 466 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 524 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
01 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1513 testime, 228 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 594 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
30 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1400 testime, 195 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 557 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
29 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1664 testime, 195 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 183 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
28 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,834 testime, 418 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 451 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
27 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,657 testime, 405 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 548 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More