Search Results for: komunikimi

08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 17 raste të reja, shkon në 1263 numri i të prekurve   Tirana, Shkodra dhe Kruja kanë numrin më të lartë të rasteve aktive në vend   ...

Read More
08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 14 raste të reja dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit   Shtohen rastet në spitalin infektiv, shkon në 1246 numri i të prekurve nga ...

Read More
07 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 20 raste të reja, shkon në 1232 numri i të prekurve   Një humbje jete në 24 orët e fundit. Rreth 70% e rasteve aktive janë në Tiranë. ...

Read More
05 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 15 raste të reja, shkon në 1212 numri i të prekurve   Mbi 2 mijë testime serologjike tek stafet mjekësore, me një pozitivitet rreth 7%.    Dr. ...

Read More
04 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 13 raste të reja, shkon në 1197 numri i të prekurve   266 raste aktive në të gjithë vendin, rreth 68% e tyre janë në Tiranë   Dr. ...

Read More
03 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 20 raste të reja dhe 7 të shëruar në 24 orët e fundit   1184 raste pozitive me COVID19 nga fillimi i epidemisë. 253 raste aktive në ...

Read More
02 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 21 raste të reja, shkon në 1164 numri i të prekurve   891 të shëruar që nga fillimi i epidemisë. 240 raste aktive në të gjithë vendin ...

Read More
30 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 23 raste të reja, shkon në 1122 numri i të prekurve.   Mbi 1450 testime serologjike tek stafet mjekësore me një pozitivet rreth 9%   Dr. Marjeta ...

Read More
28 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 26 raste të reja në Tiranë, asnjë rast në zonat e tjera   Shkon në 1076 numri i të prekurve   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit ...

Read More
27 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 21 raste të reja në Tiranë, asnjë rast në zonat e tjera Shkon në 1050 numri i të prekurve, prej tyre 205 janë raste aktive. Tirana mbetet ...

Read More