Search Results for: komunikimi

15 Apr
0

Shëndeti i nënës dhe fëmijës

Takimi “Nënat për nënat” Në kuadrin e Fushatës ndërgjegjesuese për “Mënyrat e reja dhe më të mira të ushqyerjes së foshnjave dhe fëmijëve në Shqipëri” gjatë muajit shkurt 2013, u zhvillua Turneu i takimeve me nënat, gjyshet dhe personelin shëndetësor ...

Read More
13 Apr
0

Struktura

Departamenti i Edukimit dhe Promocionit Shëndetësor e ushtron aktivitetin e vet në bashkëpunim të ngushtë me Departamentet e tjera shkencore të ISHP-së, Drejtoritë/Shërbimet e Shëndetit Publik në bazë Rajoni/Rrethi, si dhe Sektorët Publik jashtë sferës së shëndetësisë dhe/ose organizma/organizata te ...

Read More
01 Dec
0

Dita Botërore e Sensibilizimit Kundër HIV/AIDS

1 Dhjetor 2013 Me rastin e Ditës Botërore të Luftës Kundër HIV/AIDS, në mjediset e Hotel Tirana, u zhvillua një konferencë për shtyp me pjesëmarrjen e Ministrit të Shëndetësisë z. Ilir Beqaj, përfaqësueses të Kombeve të Bashkuara zj. Zineb Touimi-Benjelloun ...

Read More