Search Results for: komunikimi

30 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,170 testime, 93 të shëruar, 12 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More
29 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3255 testime, 118 të shëruar, 12 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More
28 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,807 testime, 55 të shëruar, 21 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More
27 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 20 raste të reja, 3,137 testime dhe 64 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
26 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 15 raste të reja, 2,691 testime dhe 71 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Read More
26 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,366 testime, 81 të shëruar, 14 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
24 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2020 testime, 94 të shëruar, 6 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
23 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2512 testime, 131 të shëruar, 33 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
22 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3862 testime, 176 të shëruar, 23 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
21 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3167 testime, 556 të shëruar, 35 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More