Search Results for: komunikimi

13 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 117 raste të reja, 2 humbje jete dhe 68 të shëruar në 24 orët e fundit    Aktualisht kemi transmetim komunitar të përhapjes së virusit në disa ...

Read More
12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 4 humbje jete dhe 83 raste të reja në 24 orët e fundit         Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Situata e COVID19 në ...

Read More
11 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11.07.2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 93 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju rikujton të gjithë qytetarëve të konfirmuar pozitivë që ...

Read More
10 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 90 raste të reja, 2 humbje jete dhe 43 të shëruar në 24 orët e fundit.   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i rikujton bizneset se ...

Read More
09 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja, rritet numri i pacientëve në terapi intensive   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i rekomandon çdo qytetari të tregojë kujdes për respektimin e rregullave: ...

Read More
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 68 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   47 të shëruar në 24 orët e fundit, ndërsa vijon të ketë shtrime të reja ...

Read More
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 74 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   42 të shëruar në 24 orët e fundit. Vijon të ketë shtrime në spitalin infektiv, ...

Read More
06 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 71 raste të reja, 3 humbje jete në 24 orët e fundit    Rritja e numrit të testimeve nuk ka sjellë rritje të përqindjes së pozitivitetit,  e ...

Read More
05 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Korrik 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 74 raste të reja, 89 pacientë të shtruar në spital Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i drejtohet me një thirrje cdo qytetari: Tregoni kujdes cdo dite me respektimin e ...

Read More
04 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Korrik 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 67 raste të reja, 2 humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë nxit bizneset dhe institucionet për aplikimin e punës alternative nga shtëpia, për të minimizuar kontaktin mes tyre ...

Read More