Search Results for: komunikimi

25 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 25 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 23 raste të reja në 24 orë, 146 të prekur nga COVID-19   Mira Rakacolli, Zv/Ministre e Shëndetësisë informon për situatën më të fundit të COVID-19 në Shqipëri 72 të shtruar në spitalin infektiv. Deri tani 17 ...

Read More
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Mars 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Mars 2020   Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik informon për situatën më të fundit të COVID-19 në Shqipëri.   19 raste të reja në 24 orë, 123 të prekur nga COVID-19   Një ...

Read More
23 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Mars 2020

Manastirliu: 15 raste të reja, zgjerohet harta e prekjes nga COVID-19, apel për qytetarët për të ruajtur distancimin social   104 të prekur deri tani. Dy qytetarë humbën jetën dhe 2 qytetarë u shëruan në 24 orët e fundit   ...

Read More
22 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 13 raste të reja, shkon në 89 numri i të prekurve Drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik, Albana Fico, informon mbi situatën e COVID-19 në Shqipëri Tre pacientët e parë lënë spitalin, por shkon në 43 numri ...

Read More
21 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 6 raste të reja, shkon në 76 numri i të prekurve   Përditësimi i situatës së COVID-19 në Shqipëri/ Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik     Rikuperohen dy pacientë, kontakte të pacienti zero. Pas daljes nga ...

Read More
20 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 20 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 6 raste të reja me COVID-19, shkon në 70 numri i të prekurve     Mira Rakacolli Zv/Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale     Ju bëj me dije se, në 24 orët e fundit janë testuar ...

Read More
19 Mar
0

Komunikimi i përditshëm pēr Koronavirusin/ 19 Mars 2020

  Ministria e Shëndetësisë: Pesë raste të reja me COVID-19     Albana Fico, drejtore e Institutit të Shëndetit Publik informon mbi situatën e 24 orëve të fundit të COVID-19 në vendin tonë.   Ju bëj me dije se, në ...

Read More
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin /18 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 4 raste të reja me COVID, apel qytetarëve të zbatojnë masat e izolimit social   Eugena Tomini, përgjegjëse e departamentit të inteligjiencës epidemiologjike në ISHP   Ju informojmë për situatën e fundit të COVID-19 në Shqipëri. Mëngjesin ...

Read More
17 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin COVID-19

Ministria e Shëndetësisë: Katër raste të reja me covid-19, 25 të shtruar në spitalin Infektiv   Përditësimi i situatës së përhapjes së COVID-19 në Shqipëri Dr. Silva Bino Përgjegjëse e departamentit të sëmundjeve infektive në ISHP   Sipas skenarit, pas ...

Read More
16 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 16 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 9 raste të reja me COVID-19, apel për qytetarët të bashkëpunojnë me stafet mjekësore   Zv/Ministrja Mira Rakacolli informon mbi situatën e COVID-19 në Shqipëri.   Në vijim të punës së kujdesshme dhe profesioniste të bërë nga ...

Read More