Search Results for: komunikimi

29 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2258 testime, 724 të shëruar, 123 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
27 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2839 testime, 698 të shëruar, 130 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
26 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 994 testime, 737 të shëruar, 69 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
26 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2789 testime, 712 të shëruar, 128 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
24 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3457 testime, 738 të shëruar, 139 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
22 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2517 testime, 516 të shëruar, 134 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
21 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2584 testime, 465 të shëruar, 138 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
19 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1867 testime, 587 të shëruar, 100 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
18 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2480 testime, 442 të shëruar, 138 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
17 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2886 testime, 542 të shëruar, 149 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More