Search Results for: komunikimi

24 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3511 testime, 506 të shëruar, 833 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë rregullat antiCOVID duke vendosur ...

Read More
23 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3513 testime, 489 të shëruar, 786 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin ...

Read More
22 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3314 testime, 469 të shëruar, 739 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Read More
21 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3088 testime, 457 të shëruar, 678 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Read More
19 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2510 testime, 594 të shëruar, 586 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin ...

Read More
18 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2343 testime, 417 të shëruar, 292 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të jenë të kujdesshëm me ...

Read More
17 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2521 testime, 363 të shëruar, 474 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Read More
16 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3029 testime, 465 të shëruar, 581 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat për të parandaluar ...

Read More
16 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3530 testime, 379 të shëruar, 641 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat për të parandaluar ...

Read More
14 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3695 testime, 386 të shëruar, 660 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat për të parandaluar ...

Read More