Search Results for: komunikimi

17 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 55 të shëruar, 132 raste te reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Read More
15 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shtator 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 53 të shëruar, 152 raste të reja, 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor   Ministria ...

Read More
14 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shtator 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 46 të shëruar, 167 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   ...

Read More
13 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shtator 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 75 të shëruar, 168 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit     Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes ...

Read More
12 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shtator 2020     COVID19, Ministria e Shëndetësisë: 51 të shëruar, 164 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit     Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik    ...

Read More
11 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shtator 2020

  COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 97 të shëruar, 161 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën ...

Read More
10 Sep
0

Komunikimi i Përditshem për Koronavirusin/ 10 Shtator 2020

Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik    Që në fillim të këtij komunikimi Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju këshillon të mos neglizhoni shenjat e infeksionit SARS COV2, të kontaktoni menjëherë Urgjencën Kombëtare dhe nëse konfirmoheni pozitiv me ...

Read More
09 Sep
0

Komunikimi i Përditshem për Koronavirusin/ 09 Shtator 2020

Komunikimi i Përditshem për Koronavirusin/ 09 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 45 të shëruar, 151 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik Nisur nga vlerësimi i ...

Read More
08 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 53 të shëruar, 147 raste te reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Read More
07 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Shtator 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 80 të shëruar, 151 raste te reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon rreth situatës ...

Read More