Search Results for: komunikimi

16 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 48 të shëruar, 120 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   ...

Read More
14 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 79 të shëruar, 146 raste të reja, 6 humbje jete në 24 orët e fundit   Në dy spitalet Covid po vijojnë të trajtohen edhe 14 pacientë ...

Read More
13 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 64 të shëruar, 154 raste të reja, 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor   ...

Read More
12 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 72 të shëruar, 141 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Read More
11 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 101 të shëruar, 140 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Read More
09 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 74 të shëruar, 136 raste të reja, 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale rikujton qytetarët se ndalohen të ...

Read More
08 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 124 raste të reja, 4 humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën thirrje bizneseve, institucioneve, të zbatojnë me korrektësi protokollet e sigurisë në ...

Read More
07 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Gusht 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 135 raste të reja, 1 humbje jete dhe 72 të shëruar në 24 orët e fundit     Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Ministria ...

Read More
06 Aug
0

Komunikimi i perditshem per COVID-19, 6 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 127 raste të reja, 6 humbje jete dhe 32 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u rikujton qytetarëve të konfirmuar pozitivë me Covid19 të zbatojnë detyrimin e karantinimit ...

Read More
05 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 139 raste të reja, 6 humbje jete dhe 69 të shëruar në 24 orët e fundit    Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën epidemiologjike ...

Read More