Search Results for: komunikimi

06 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3150 testime, 563 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 494 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
05 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3700 testime, 631 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 580 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
04 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3469 testime, 570 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 549 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
03 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4132 testime, 571 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 639 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
02 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3273 testime, 725 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 602 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
02 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1930 testime, 197 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 229 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,115 testime, 413 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 341 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,015 testime, 547 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 409 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
29 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,973 testime, 467 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 427 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
28 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Tetor 2021

Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin e të tjerëve. Çdo qytetar mbi 18 vjeç, mund të vaksinohet në qendrën shëndetësore ose në pikën më të afërt të vaksinimit ...

Read More