Search Results for: komunikimi

06 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,812 testime, 1,648 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 309 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
05 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,694 testime, 1,236 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 329 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
04 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,166 testime, 801 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 351 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
03 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,487 testime, 335 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 115 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
02 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1150 testime, 179 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 213 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
01 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3068 testime, 482 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 311 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
31 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4485 testime, 708 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 293 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
30 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5482 testime, 617 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 284 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
29 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5639 testime, 547 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 298 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
28 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4384 testime, 475 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 366 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More