Search Results for: komunikimi

02 Mar
0

2 Mars 2020, Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   2 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 89 068 raste të ...

Read More
02 Mar
0

DITA BOTËRORE E DËGJIMIT

DITA BOTËRORE E DËGJIMIT 3 Mars 2020 MOS LEJO QË HUMBJA E DËGJIMIT TË TË KUFIZOJË! Humbja e dëgjimit është një çështje e rëndësishme shëndetësore me një ndikim të madh tek individi, familja dhe një barrë e rëndë me kosto ...

Read More
23 Feb
0

Udhëzues: Kujdesi shëndetësor në pacientët që dyshohen si të infektuar me COVID -19

Kujdesi shëndetësor në pacientët që dyshohen si të infektuar me COVID -19 dhe që paraqesin simptoma të lehta, kontakteve te tyre dhe menaxhimi i kontakteve. Përmbledhje Kjo është një përmbledhje që OBSH ka hartuar për të dhënë një këshillim të shpejtë për ...

Read More
21 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   21 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   21 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 76 740 raste të ...

Read More
20 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   20 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   20 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 75 744 raste të ...

Read More
14 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   14 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   14 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 64 544 raste të ...

Read More
14 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   13 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   13 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 60 330 raste të ...

Read More
28 May
0

Dita Botërore pa Duhan 31 Maj 2019

31 Maj 2019 Dita Botërore pa Duhan   “Duhani dhe shëndeti i mushkërive”   Çdo vit, më 31 maj, Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe partnerët globalë organizojnë Ditën Botërore pa Duhan. Tema e këtij viti fokusohet në lidhjen midis duhanit ...

Read More
29 Mar
0

Dita Botërore e Autizmit 2 Prill 2019

  Dita Botërore e Autizmit është vendosur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, me rezolutën “62/139” në vitin 2007, më tepër si një përpjekje për t’i dhënë fund diskriminimit ndaj personave me autizëm. Kjo ditë është vendosur në ...

Read More
10 Sep
0

No Title

  10 Shtator 2018                   Dita Botërore e Parandalimit të Vetëvrasjes “Të punojmë sëbashku për parandalimin e vetëvrasjes” Dita Botërore e Parandalimit të Vetëvrasjes, që prej vitit 2003 është vendosur në 10 Shtator të çdo viti. Slogani i këtij viti ...

Read More