Search Results for: komunikimi

19 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,145 testime, 79 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 104 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Mars 2022

OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,866 testime, 76 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 71 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,224 testime, 81 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 102 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
16 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1107 testime, 93 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 99 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
15 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 765 testime, 22 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 152 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
14 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 577 testime, 26 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 52 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
13 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 663 testime, 42 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 89 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
12 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1469 testime, 69 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 177 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
11 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1041 testime, 73 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 217 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
10 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1239 testime, 67 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 100 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More