Search Results for: komunikimi

14 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2102 testime, 187 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 974 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
13 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1874 testime, 296 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 835 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
12 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2738 testime, 457 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 967 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
11 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2948 testime, 531 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 1333 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
10 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2962 testime, 604 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 1505 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
09 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3025 testime, 700 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 1048 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
08 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3739 testime, 841 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 1547 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
07 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1766 testime, 251 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 1246 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
06 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,136 testime, 659 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 1,549 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
05 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Shkurt 2022

  COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,656 testime, 793 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 1,548 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Read More