Search Results for: komunikimi

22 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/22 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2420 testime, 497 të shëruar, 389 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të kufizojnë kontaktet me të tjerët, të qëndrojnë ...

Read More
21 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1908 testime, 631 të shëruar, 422 raste të reja dhe 10 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të mos ...

Read More
20 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1927 testime, 290 të shëruar, 461 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të mos ...

Read More
19 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2276 testime, 405 të shëruar, 538 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të ...

Read More
19 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2615 testime, 528 të shëruar, 580 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të ...

Read More
17 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2745 testime, 517 të shëruar, 787 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i drejtohet gjithë qytetarëve të jenë të kujdesshëm në zbatimin e rregullave ...

Read More
16 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2657 testime, 505 të shëruar, 637 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën COVID19 në 24 orët e fundit: Janë kryer ...

Read More
15 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2711 testime, 551 të shëruar, 809 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të kufizojnë kontaktet me të tjerët, të qëndrojnë në ...

Read More
14 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2108 testime, 505 të shëruar, 661 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe ...

Read More
13 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2501 testime, 300 të shëruar, 788 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Read More