Search Results for: komunikimi

06 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2103 testime, 947 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 403 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
05 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2153 testime, 974 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 377 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
04 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 442 testime, 147 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 441 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
03 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1424 testime, 549 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 297 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
02 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1943 testime, 671 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 153 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
01 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1729 testime, 619 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 339 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
30 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1433 testime, 553 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 192 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
29 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1534 testime, 581 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 217 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
28 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1537 testime, 550 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 210 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
27 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 366 testime, 90 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 104 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More