Search Results for: komunikimi

24 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1134 të vaksinuar, 3897 testime, 906 të shëruar, 1021 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Read More
23 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1242 të vaksinuar, 3998 testime, 1085 të shëruar, 1021 raste të reja dhe 15 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Read More
22 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 937 të vaksinuar, 3258 testime, 989 të shëruar, 1039 raste të reja dhe 15 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Read More
21 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 822 të vaksinuar, 4013 testime, 796 të shëruar, 1184 raste të reja dhe 13 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Read More
20 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 792 të vaksinuar, 3975 testime, 928 të shëruar, 1153 raste të reja dhe 17 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Read More
19 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1128 të vaksinuar, 3848 testime, 930 të shëruar, 1071 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Read More
18 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 736 të vaksinuar, 3935 testime, 991 të shëruar, 1112 raste të reja dhe 17 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Read More
17 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 612 të vaksinuar, 3901 testime, 890 të shëruar, 1075 raste të reja dhe 18 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Read More
16 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3842 testime, 1058 të shëruar, 801 raste të reja dhe 15 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Read More
15 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2698 testime, 972 të shëruar, 775 raste të reja dhe 12 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Read More