Search Results for: komunikimi

09 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1187 testime, 75 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 104 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
08 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1605 testime, 87 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 212 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
06 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,146 testime, 78 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 114 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
05 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,429 testime, 102 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 125 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
04 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,357 testime, 110 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 261 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
03 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,289 testime, 95 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 396 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
02 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,586 testime, 123 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 282 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
01 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,030 testime, 139 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 431 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
28 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,273 testime, 36 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 313 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
27 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1213 testime, 102 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 208 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More