Search Results for: komunikimi

24 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1743 testime, 191 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 378 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
23 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2110 testime, 213 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 391 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
22 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2387 testime, 279 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 483 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
21 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1754 testime, 85 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 633 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
20 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,610 testime, 206 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 604 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
19 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,016 testime, 260 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 733 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
18 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,651 testime, 303 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 1,066 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
17 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,419 testime, 300 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 934 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
16 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,478 testime, 361 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 1,090 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
15 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,789 testime, 449 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 884 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More