Search Results for: komunikimi

29 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,147 testime, 70 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 140 të shëruar në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Read More
28 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 804 testime, 27 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 38 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
27 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 646 testime, 45 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 26 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
27 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1046 testime, 69 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
25 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 963 testime, 61 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 58 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1078 testime, 93 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 51 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 550 testime, 18 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 186 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
22 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 800 testime, 36 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 51 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
21 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 647 testime, 22 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 35 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
20 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 864 testime, 48 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More