Search Results for: komunikimi

29 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 405 testime, 20 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 14 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
28 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 759 testime, 33 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 30 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
27 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 616 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 23 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
26 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 616 testime, 27 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 18 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
25 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 690 testime, 46 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
24 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 904 testime, 58 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 20 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
23 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 623 testime, 17 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 37 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
22 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 445 testime, 26 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
21 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 973 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
20 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 703 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 66 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More