Search Results for: komunikimi

08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 539 testime, 50 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 39 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
07 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 555 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 71 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
06 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 188 testime, 12 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 21 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
05 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 489 testime, 59 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 35 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
04 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 534 testime, 33 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 21 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
03 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 633 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 78 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
02 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 594 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
01 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 717 testime, 50 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 49 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
31 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 710 testime, 51 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 77 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
30 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 679 testime, 20 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 20 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More