Search Results for: komunikimi

26 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3474 testime, 1666 qytetarë të infektuar, tre humbje jete dhe 1391 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
25 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 606 testime, 233 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 1044 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
24 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1984 testime, 965 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 843 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2730 testime, 1158 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 1195 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
22 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2801 testime, 1373 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 1468 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
21 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2749 testime, 1336 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 1029 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
20 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3014 testime, 1480 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 1106 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
19 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3821 testime, 1846 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 1899 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
18 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/18 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 937 testime, 427 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 789 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More
17 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2115 testime, 1062 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 768 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Read More